Παναγιώτης-Ραφαήλ: Αφηγείται ένα παιδικό παραμύθι και συγκινεί

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ

Ολοένα και μεγαλύτερη πρόοδο σημειώνει η υγεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ καθώς στο νέο βίντεο που δημοσίευσαν οι γονείς του, ο μικρός μαχητής αφηγείται ένα παιδικό παραμύθι.

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ από την οποία τελικά βγήκε νικητής, λαμβάνοντας τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη και ο μικρός καθημερινά δυναμώνει όλο και περισσότερο και καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του.

Στο νέο βίντεο που μοιράστηκαν οι γονείς του, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ απαγγέλλει το παιδικό παραμύθι με τα τρία λυκάκια και ο ενθουσιασμός και η δύναμή του δεν κρύβονται.

ADVERTISING

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση:

"Αγαπημένοι μας φίλοι,

πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία.

Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει ολο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη.

Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!"

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος τον περασμένο Απρίλιο έγινε 3 ετών κατάφερε με το πρόβλημα της υγείας του να συγκινήσει το πανελλήνιο και να κινητοποιήσει τους Έλληνες, προκειμένου να τον βοηθήσουν να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία από την οποία πάσχει.

Πλέον, ο Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορεί και στέκεται μόνος του στα πόδια του, καθώς συνεχίζει την ειδική αγωγή, φυσικοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network