Πατέρας μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ: "Τα ποσά ξεκινούσαν από 1 ευρώ έως 40.000"

Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ
Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ TVSTAR.GR

Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη κινητοποίηση και το "κύμα αλληλεγγύης". Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη. Η καμπάνια στήριξης συνεχίζεται έως 31 Οκτωβρίου.

Την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους εξέφρασε μέσα από το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Γιώργος Γλωσσιώτης, πατέρας του μικρού Παναγιώτη από τη Χαλκίδα.

Τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ και όπως διευκρίνισε ο κύριος Γλωσσιώτης συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.

Εξήγησε ότι έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι "κουμπαράδες", θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη και με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο.

Πηγή: 

Tvstar.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έτοιμος για το ταξίδι στη Βοστώνη ο Παναγιώτης Ραφαήλ - Συνεχίζεται η καμπάνια στήριξής του

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Φεύγει για τη Βοστώνη - Τα έξοδα θα καλυφθούν από τις προσφορές των Ελλήνων

"Ποτάμι" αλληλεγγύης για τον Παναγιώτη- Ραφαήλ: Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στο πλευρό του

Παναγιώτης Ραφαήλ: Γιατί η Ελληνική Παιδονευρολογική Εταιρεία είπε "όχι" στη χορήγηση νέας θεραπείας

Παναγιώτης Ραφαήλ: "Το υπουργείο δεν βοηθάει γιατί η λύση είναι ακριβή", λέει ο πατέρας του

SHARE:

24Media Network