Πατέρας νεκρού οπαδού στη Θεσσαλονίκη: “Ήταν σκοτωμένος, τον είχαν διαλύσει”

Πατέρας νεκρού οπαδού στη Θεσσαλονίκη: “Ήταν σκοτωμένος, τον είχαν διαλύσει”
Ο άτυχος 28χρονος μαζί με άλλους οπαδούς glomex

Την τιμωρία των ενόχων ζητάει η οικογένεια του 28χρονου οπαδού από τη Βουλγαρία, ο οποίος σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Οι γονείς και η αδελφή του οπαδού από τη Βουλγαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, ζητούν να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Λίγο πριν ο 28χρονος χάσει τη ζωή του, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τον περίμενε.

Όπως λέει ο πατέρας του 28χρονου, «το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν με νόμιμο τρόπο» και συνέχισε λέγοντας «μας τον δείξανε. Ήταν τρομακτικό. Ήταν σκοτωμένος. Τον είχαν διαλύσει».

«Για μας αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο» είπε η αδελφή του άτυχου νεαρού οπαδού.

«Δεν είναι νορμάλ στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα» δήλωσε η μητέρα του 28χρονου.

Να θυμίσουμε ότι το θύμα σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ οπαδών την προηγούμενη Κυριακή, πριν από τη διεξαγωγή του μπασκετικού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Άρης. Ακολούθησε η σύλληψη δύο ατόμων, ο ένας εκ των οποίων την Πέμπτη κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα