Πελετίδης: Χωρίς παρελάσεις το Πατρινό Καρναβάλι

Πελετίδης: Χωρίς παρελάσεις το Πατρινό Καρναβάλι
Πατρινό καρναβάλι (φωτογραφία αρχείου) INTIME NEWS

Ο Δήμαρχος της Πάτρας, Κώστας Πελετίδης ανακοίνωσε πως από το φετινό Πατρινό Καρναβάλι θα λείψουν οι παρελάσεις λόγω κορονοϊού. "Οι εκδηλώσεις να είναι διαφορετικές" τόνισε.

Χωρίς παρελάσεις θα κυλήσει και το Πατρινό Καρναβάλι του 2022 όπως ανέφερε πριν λίγο ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης λόγω του κορονοϊού και με βάση το πλαίσιο που έχει τεθεί από την πολιτεία λόγω της πανδημίας. ” Η πανδημία μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε το Καρναβάλι όπως το θέλαμε. Οι εκδηλώσεις θα είναι πάλι διαφορετικές. Δεν θα γίνουν δηλαδή οι παρελάσεις” είπε χαρακτηριστικά. Kαι πρόσθεσε:

“Με την επιστολή μας μας απάντησαν από την κυβέρνηση, όχι με απόλυτο τρόπο, αλλά ουσιαστικά μας έδωσαν την κατεύθυνση” και όπως εκτίμησε “η ζυγαριά γέρνει στο ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις”.

Ο κ. Πελετίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε επίσης πως τη Δευτέρα θα σταλεί στην κυβέρνηση ένας πλήρης κατάλογος με εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί ώστε να λάβουν απαντήσεις για το αν μπορεί ο Δήμος να τις υλοποιήσει. Ως παράδειγμα έφερε τον Χορό του Δημάρχου.

Σύμφωνα με το thebest απόψε ανάβει ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα