Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Βασίλης Τοκάκης, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο
Facebook

Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος επικοινωνιολόγος Βασίλης Τοκάκης. Είχε γράψει βιβλίο για τη μάχη του με τον καρκίνο.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Βασίλης Τοκάκης, σε ηλικία μόλις 44 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Για τον αγώνα του Βασίλη Τοκάκη είχε μιλήσει δημόσια, σε μια σπάνια αναφορικά του στον τηλεοπτικό αέρα, ο αδερφός του επικοινωνιολόγου και γνωστός ηθοποιός Θάνος Τοκάκης, ο οποίος το περασμένο διάστημα φιλοξενήθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ Παπαδοπούλου, από τον Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” στην ΕΡΤ.

“Ο Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο τον Νοέμβριο 2019, ένας πάρα πολύ δύσκολος καρκίνος έκανε χημειοθεραπείες, εγχειρήσεις, ακόμα παλεύει. Ξεκίνησε να κάνει στην αρχή κάποια post στο Facebook, ορμώμενος από την εμπειρία του, τα οποία κάποια στιγμή έγιναν αυτό το βιβλίο”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως το “μάθημα” που διδάχθηκε από τον αδερφό του ήταν η δύναμη ενός ανθρώπου που παλεύει για το αυτονόητο.

Ο Βασίλης Τοκάκης είχε γράψει και βιβλίο με τίτλο «Άνοιξη μυαλού», με τις σκέψεις για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, από την πρώτη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Βασίλης Τοκάκης ήταν στέλεχος της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ και σύμβουλος Επικοινωνίας.

Διετέλεσε συνεργάτης σε Υπουργούς και κατόπιν υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία του επαγγελματική ενασχόληση αφορούσε καθήκοντα συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα