Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μπάμπης Ζαχαρόπουλος

Πέθανε ξαφνικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μπάμπης Ζαχαρόπουλος
Αποχαιρετισμός στον δημοσιογράφο Μπάμπη Ζαχαρόπουλο ΕΡΤ

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος. Ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων του.

Θλίψη στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ αλλά και σε όλον τον δημοσιογραφικό κόσμο έφερε η είδηση της ξαφνικής απώλειας του δημοσιογράφου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Μπάμπη Ζαχαρόπουλου, σε ηλικία 49 ετών.

Ο Μπάμπης Ζαχαρόπουλος είχε εργαστεί για χρόνια στην παραγωγή του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

ADVERTISING

Στον αποχαιρετισμό τους οι συνάδελφοι του Μπάμπη Ζαχαρόπουλου στην ΕΡΤ κάνουν λόγο για έναν δοτικό, χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο ο οποίος για χρόνια εργάστηκε στον τομέα των ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, χαρακτηρίζοντάς τον "η ψυχή του καναλιού".

Οι συνάδελφοί του στην ΕΡΤ τον αποχαιρετούν γράφοντας:

"Έναν δικό της άνθρωπο, τον δημοσιογράφο Μπάμπη Ζαχαρόπουλο αποχαιρετά η ΕΡΤ. Το νήμα της ζωής του “Μπάμπη όλων μας”, κόπηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.

Ήταν η ψυχή του καναλιού. Ό άνθρωπος της πρώτης γραμμής… πρόσχαρος, χαμογελαστός, εργατικός… πάντα εκεί. Σε λίγες ημέρες θα γιόρταζε τα 49 του χρόνια, όμως η καρδιά του τον πρόδωσε.

Γεννήθηκε στην Καλλιθέα, στις 27 Αυγούστου του 1972, πρωτότοκος γιος του Φίλιππου και της Αστέρως Ζαχαροπούλου. Αρκάς στην καταγωγή, από την Πουρναριά Γορτυνίας. Δούλευε ακούραστα επί 23 χρόνια στη δημοσιογραφική παραγωγή, στη μεγάλη οικογένεια της ΕΡΤ.

Ένας άνθρωπος δοτικός, χωρίς κακία, με ευγένεια ψυχής και σεβασμό προς όλους.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής. Ήταν η στιγμή που κάλεσε σε βοήθεια τον αδερφό του γιατί ο πατέρας του αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, δεν άντεξε την πίεση και το στρες η δική του καρδιά - κι έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Πριν από 6 χρόνια είχε χάσει τη μητέρα του εντελώς ξαφνικά, γεγονός που τον είχε συγκλονίσει. Δεν είχε δικά του παιδιά, μόνο την ανιψιά του, κόρη του αδερφού του Νίκου, την οποία υπεραγαπούσε. Σήμερα το πρωί δεν ήρθε ποτέ στη δουλειά, η πρώτη και μοναδική φορά…

Θα θυμόμαστε πάντα τον άνθρωπο που αστειευόταν με όποια δυσκολία, τον άνθρωπο που προσπαθούσε να εξελίσσεται και να προχωρά, την ευγενική ψυχή..

Καλό ταξίδι Μπάμπη μας…"

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network