Πληγωμένος θανάσιμα στον λαιμό ζήτησε βοήθεια στο Α.T. Ομόνοιας

Πληγωμένος θανάσιμα στον λαιμό ζήτησε βοήθεια στο Α.T. Ομόνοιας

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο άφησε ένας άγνωστος άντρας, πιθανόν αλλοδαπός, ο οποίος νωρίτερα το βράδυ εμφανίστηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα με κομμένο τον λαιμό του-Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο όμως το θύμα λίγο αργότερα κατέληξε-Έρευνες στην γύρω περιοχή

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας στην γύρω περιοχή από την Ομόνοια για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων ή μαρτύρων που να είδαν τι συνέβη.

Λίγα νωρίτερα ένας άγνωστος άντρας πιθανόν αλλοδαπός, εμφανίστηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας με κομμένο τον λαιμό του, προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια.

Οι αστυνομικοί που τον είδαν να αιμορραγεί και να κρατάει τον λαιμό του, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο όμως το θύμα λίγο αργότερα κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Γεννηματά. Η κατάστασή του θύματος ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να μιλήσει για να υποδείξει στους αστυνομικούς τον δράστη της επίθεσης.

ADVERTISING

Στην περιοχή κατέφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και διενεργεί έρευνες σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν μάρτυρες που τυχόν να είδαν τι συνέβη.

Ως πιθανό σενάριο εξετάζεται η συμπλοκή με τυχόν άλλους αλλοδαπούς ίσως και για ναρκωτικά όμως οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο.

SHARE:

24Media Network