Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του πιλότου

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του πιλότου

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της γυναίκας του Έλληνα χειριστή, που έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο ίδιος και δύο Ρώσοι τουρίστες κατέπεσε στην περιοχή του Πόρου.

Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Νίκου Καρυστινού, του πιλότου που έχασε τη ζωή του την Τρίτη 20 Αυγούστου μαζί με άλλους δύο ανθρώπους από τη Ρωσία, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε στον Πόρο, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή της Πούντας, απέναντι από τον Γαλατά, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του.

Την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο “αντίο” στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Μάνδρα.

Μία μέρα νωρίτερα, η κόρη του τον αποχαιρέτισε μέσω ανάρτησης στο Facebook όπου έγραψε τα εξής:

“Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…”

Το μήνυμα της συζύγου του πιλότου

Τη μοναχοκόρη του πιλότου ακολούθησε η σύζυγός του, η οποία επίσης εξέφρασε τη θλίψη της για το δυστύχημα, μέσα από το Facebook.

Η γυναίκα συντετριμμένη αναφέρει:

«Ο Άγγελος μου,ο φίλος μου, ο σύζυγος μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του…. ένας Άνθρωπος ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα….».

Facebook

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του είχε αναρτήσει και μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Facebook μόλις τέσσερις μέρες πριν την τραγωδία.

Το “Αντίο” από την πρώην σύζυγο του πιλότου

Το “αντίο” είπε και η πρώην γυναίκα του Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου με δημοσίευση στο Facebook.

“Δεν έχει τέλος ο πόνος, σε θυμάμαι νεαρό με το αγαπημένο σου μπολντορ, το 900, σε χαρές, σε λύπες, σε ταξίδια, στιγμές, στιγμές, μιας ζωής τόσων χρόνων. Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σε αποχαιρετώ με αγάπη. Ήσουν καλός άνθρωπος για όλους μας. Άξιζες και είναι άδικο. 7 χιλιάδες ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ζωή σου όλη. Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας, τα παιδιά μας ήταν και είναι υπερήφανα που είσαι πατέρας τους, Άδικα χάθηκες στους ουρανούς που πάντα λάτρευες. Η ευχή σου να ακολουθεί τα παιδιά μας πάντα, έκανες τόσα όνειρα για αυτά, αλλά η μοίρα σου άλλα έγραψε. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο, γιατί εκεί που θα πας δεν θα ξεχαστείς. Τα παιδιά και τα μικρά τους είναι η συνέχειά σου. Καλό ταξίδι Νίκο μου”.

Facebook

Στη συνέχεια του αφιέρωσε το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, «Ο Αετός», συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα:

«Αφιερωμένο στον Αετό, στον πατέρα των παιδιών μου… τον κυβερνήτη του ελικοπτέρου που έχασε τη ζωή του σήμερα 20/08/2019… Καλό Παράδεισο!!!»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα