Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση καρτέλ διακίνησης κοκαΐνης

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση καρτέλ διακίνησης κοκαΐνης

Συλλήψεις μελών του κυκλώματος στη χώρα μας και του καρτέλ στο Εκουαδόρ με την συνεργασία Αρχών και άλλων χωρών-Στο Εκουαδόρ βρέθηκε και κατασχέθηκε σχεδόν μισός τόνος κοκαΐνης

Μπροστά σε μία τεράστια επιτυχία με παγκόσμιο αντίκτυπο βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου διεθνικού χαρακτήρα, που διακινούσε τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που εξελίσσεται από την Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές άλλων χωρών, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία μέλη του καρτέλ στη χώρα μας και άλλα έξι μέλη του στο Εκουαδόρ.

Μάλιστα, στο Εκουαδόρ έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί περισσότερα από 300 κιλά κοκαΐνης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Έλληνες και αλλοδαποί μέλη του κυκλώματος σχεδίαζαν την μεταφορά της τεράστιας ποσότητας κοκαΐνης με ιστιοφόρο από την Λατινική Αμερική στην Αυστραλία, ενώ με αντίστοιχο τρόπο μετέφεραν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης αναμένεται επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από την ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα