Σεξ: Οι γυναίκες πειραματίζονται περισσότερο από τους άντρες

Σεξ: Οι γυναίκες πειραματίζονται περισσότερο από τους άντρες

Το ένα τέταρτο γυναικών που συμμετείχαν σε έρευνα, παραδέχτηκαν, πως είχαν σεξουαλική επαφή με άτομο του ιδίου φύλου έστω μια φορά στη ζωή τους

Μέχρι σήμερα υπήρχε η κοινή πεποίθηση πως οι άντρες είναι πολύ πιο ανοικτοί και τολμηροί στο σεξ. Φαίνεται όμως δεν είναι ακριβώς έτσι αφού νέα Βρετανική έρευνα δείχνει ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να πειραματιστούν στο σεξ από τους άντρες.

Στην έρευνα που έγινε από το περιοδικό Grazia και την εταιρεία δημοσκοπήσεων Onepoll πήραν μέρος 2.000 ετεροφυλόφιλες Βρετανίδες ηλικίας από 18 έως 44 ετών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως περίπου το ένα τέταρτο γυναικών παραδέχτηκαν πως είχαν σεξουαλική επαφή με άτομο του ιδίου φύλου έστω μια φορά στη ζωή τους.

Η ίδια έρευνα έδειξε πως στις ηλικίες 25 με 34 ετών, περίπου το ένα τέταρτο θεωρεί ότι το φύλο του έχει επιδράσει αρνητικά στην καριέρα του, ενώ όσες είναι μητέρες δηλώνουν ότι δίνουν στα παιδιά τους, ανεξαρτήτως φύλου, «αγορίστικα» και «κοριτσίστικα» παιχνίδια.

Στο τρίτο ηλικιακό γκρούπ, δηλαδή στις ηλικίες 35 με 44 ετών, μία στις πέντε γυναίκες δηλώνει ότι «πειραματίζεται» στο σεξ και σχεδόν το ένα τέταρτο ανέφερε ότι έχει αγοράσει τουλάχιστον ένα ανδρικό ρούχο. Αρκετές, μάλιστα, δηλώνουν ότι θα επιθυμούσαν να πειραματίζονται ακόμα περισσότερο στο σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ HEALTHVIEW.GR:

 
“Ένεση” 511 εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία
Καλαμπόκι & σπανάκι: Πως σας προστατεύουν το καλοκαίρι;
SHARE:

24Media Network