Σύλληψη σε εκδήλωση στα Χανιά: Είχαν σηκωθεί στην πίστα και χόρευαν

Σύλληψη σε εκδήλωση στα Χανιά: Είχαν σηκωθεί στην πίστα και χόρευαν

Συμμετέχοντες σε κοσμική εκδήλωση ήρθαν στο κέφι και άρχισαν να χορεύουν στα Χανιά παραβιάζοντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου -προς ξημερώματα Κυριακής- οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, όταν διαπίστωσαν παράβαση σε κτήμα κοσμικών εκδηλώσεων, σχετικά με τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες,που επικαλείται το zarpanews.com η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό σωματείο, σε κατάστημα εκδηλώσεων στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας το βράδυ του Σαββάτου, στιγματίστηκε όταν περίπου στη 1 παρά τα ξημερώματα, οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έλεγχο στο κέντρο και διαπίστωσαν πως οι συμμετέχοντες ήταν στην πίστα και χόρευαν.

Άμεσα, οι αστυνομικοί της άμεσου δράσης αναζήτησαν τον υπεύθυνο της εκδήλωσης και συνέλαβαν με την αυτόφωρη διαδικασία, τον 52χρονο τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της Κυριακής, ενώ θα ακολουθηθεί όλη η αρμόδια διαδικασία για να περάσει από τις δικαστικές αρχές, με την προανάκριση να διενεργείται από τo Α.Τ. Χανίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα