Συμβολαιογράφοι: Οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ--ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ--ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών -Πειραιώς -Αιγαίου & Δωδεκανήσου τη σημερινή επίθεση σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας

Με αιχμές κατά της αστυνομίας και όχι μόνο, σχολιάζει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών -Πειραιώς -Αιγαίου & Δωδεκανήσου τη σημερινή επίθεση σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σε σχετική ανακοίνωσή του καλεί «τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του τόπου να υπερασπισθούν τη νομιμότητα και όσους ενθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

ADVERTISING

Αναλυτικά σημειώνει τα εξής:

«Με αφορμή τη νέα επίθεση σε συμβολαιογραφείο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκάνησου, καλεί όλες τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις του τόπου να υπερασπισθούν τη νομιμότητα και όσους ενθαρρύνουν τέτοιου είδους συμπεριφορές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Ο κλάδος θα συνεχίσει να προστατεύει το δημόσιο συμφέρον, διασφαλίζοντας το αδιάβλητο όλων των διαδικασιών στις οποίες συμμετέχει και υπηρετώντας τη νομιμότητα. Δεν είναι δυνατόν όμως να συνεχίζονται χωρίς συνέπειες, έκνομες ενέργειες που δημιουργούν την εντύπωση της κατάλυσης του κράτους. Θα πρέπει και οι αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να επιτελέσουν την αποστολή τους».

Η επίθεση έγινε σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Θεμιστοκλέους, στην Ομόνοια, από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας" λίγο μετά τις 10 το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εισβολή Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην Ομόνοια

Οι απειλές Ρουβίκωνα στη συμβολαιογράφο: 'Άλλαξε όνομα και διεύθυνση'

SHARE:

24Media Network