Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό ανήλικης
Ιερέας. Φωτο αρχείου. Getty Images/iStockphoto

Η αστυνομία συνέλαβε 37χρονο ιερέα με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης και της πορνογραφίας ανηλίκων. Η κοπέλα βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε στους γονείς της.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος ιερωμένος στον Ιερό Ναό Αγ. Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια, κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ιερωμένος που είναι και πατέρας ανήλικων παιδιών, κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η κοπέλα που βρήκε την δύναμη και ενημέρωσε τους γονείς της για όσα έζησε στα χέρια του, σήμερα είναι 17 χρονών και οι πράξεις που καταγγέλλει έγιναν την περίοδο 2019-2020, με τον δράστη, εκμεταλλευόμενος την συχνή παρουσία της κοπέλας στην εκκλησία, να την έχει βιάσει κατ’ εξακολούθηση και να κατέχει ακόμα και πορνογραφικό υλικό με τις αρρωστημένες πράξεις του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ιερωμένου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version