Τατσόπουλος: Χρυσό Λαρύγγι που φλέρταρε με τα Χρυσά Βλαμμένα ο Νότης - Ακρίτα: Σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα

O Νότης Σφακιανάκης
O Νότης Σφακιανάκης EUROKINISSI

Καυστικά σχόλια από τον Πέτρο Τατσόπουλο και την Έλενα Ακρίτα για τις προκλητικές δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής

Τις προκλητικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος στήριξε ανοιχτά τη Χρυσή Αυγή οδηγώντας τη Δέσποινα Βανδή να δώσει τέλος στην συνεργασία τους, σχολίασε μέσω Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

"Εικάζω ότι δεν είχε περάσει απαρατήρητο πως το τελευταίο δίμηνο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα Χρυσά Λαρύγγια που φλέρταραν με τα Χρυσά Βλαμμένα είχαν λουφάξει στα λαγούμια τους. Ως εκ τούτου, το δυσοίωνο με τις νέες δηλώσεις Νότη Σφακιανάκη, όπου εκφράζει τη διττή εκτίμησή του για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τη Χρυσή Αυγή, δεν είναι ότι παραδέχεται για πρώτη φορά τόσο απροσχημάτιστα ότι είναι φασίστας -περί αυτού δεν τρέφαμε την παραμικρή αμφιβολία. Το δυσοίωνο είναι ότι οι φασίστες σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως "ξεπλυμένη" για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

Από την πλευρά της, και η Έλενα Ακρίτα, δεν άφησε το ζήτημα ασχολίαστο, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Facebook "Σαν πληγωμένο φασιστόπουλο στο χώμα, ψάχνω τη δύναμη να κρατηθώ ακόμα. Δικό σας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σφακιανάκης: Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή

SHARE:

24Media Network