Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής επαφίεται στους πολίτες

Στιγμιότυπο από την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Λάρισα. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
EUROKINISSI

"Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην πλειονότητα των δικαστών" ανέφερε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και εκτίμησε οτι η ουσιαστική καταδίκη επαφίεται στους πολίτες, την ψήφο και τους αγώνες τους.

Συγκρατημένος ως προς τις προσδοκίες του για την καταδικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπακωνσαντίνου.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο 105,5" ο σπουδαίος τραγουδοποιός αναφορικά με την επικέιμενη απόφαση είπε χαρακτηριστικά: "δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην πλειονότητα των δικαστών. Νομίζω ότι σύρονται και φέρονται από την ιδεολογία τους. Είναι υποχείρια των πολιτικών. Φοβούνται. Στην ουσία, είναι να κάτσει το λαχείο και να βρεθούν δικαστές που αποτελούν εξαίρεση ώστε να φέρουν σε πέρας τη διαδικασία".

Ο Θανάσης Παπακωνσαντίνου εκτιμά πως ένα 15% του ελληνικού πληθυσμού τείνει προς την ακροδεξιά, ενώ υπάρχουν και αρκετοί πολίτες εκτός του ακροδεξιού κύματος που "έχουν μασήσει από την προπαγάνδα των μέσων μαζικής 'εξημέρωσης' οι οποίοι μπροστά στις δυσκολίες της ζωής και τη μιζέρια της καθημερινότητας καταφεύγουν σε τέτοια μορφώματα". 

Όσον αφορά όμως την ουσιαστική καταδίκη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θεωρεί πως αυτή επαφίεται μόνο στους πολίτες οι οποίοι είναι σε θέση να καταδικάσουν με την ψήφο και τους αγώνες τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη Χρυσής Αυγής
SHARE:

24Media Network