Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: “Αποκλείουμε τη σύνδεση με θρόμβωση από το AstraZeneca”

Θάνατος 44χρονης στη Χαλάστρα: “Αποκλείουμε τη σύνδεση με θρόμβωση από το AstraZeneca”
Εμβόλιο AstraZeneca 2021 Arnulfo Franco/AP

Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος ξεκαθάρισε πως ο θάνατός της δεν συνδέεται με θρόμβωση λόγω του εμβολίου της AstraZeneca.

Καμία σύνδεση με θρόμβωση λόγω του εμβολίου της AstraZeneca δεν υπάρχει στον θάνατο της 44χρονης γυναίκας από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης που κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

Αυτό που μπορέσαμε μέχρι στιγμής να αποκλείσουμε, είναι η περίπτωση της θρόμβωσης. Δεν βρήκαμε να υπάρχει κάποια θρόμβωση στους φλεβώδεις κόλπους του εγκεφάλου, ούτε σε κάποιο φλεβικό μεγάλο στέλεχος του σώματος” ανέφερε ο Δημήτρης Γαλεντέρης στο MEGA, για να προσθέσει:

Αφού ανακαλύψουμε πώς πέθανε τελικά, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε τα βιβλιογραφικά δεδομένα του εμβολίου και να δούμε αν σχετίζεται ή όχι με αυτό”.

“Τέλος, τόνισε: “Πρέπει να ανακαλύψουμε το μηχανισμό θανάτου, πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων και μόνο τότε θα μπορούμε να δούμε αν συνδέεται ή όχι με τον εμβολιασμό ο θάνατος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version