Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού που εκλάπη

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε το kibo που έκλεψαν από το Χαμόγελο του Παιδιού

Άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη έκλεψαν το βράδυ της Τετάρτης ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τις δράσεις του. Βρέθηκε σε αφύλακτο οικόπεδο.

Σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε τελικά το περίπτερο που χρησιμοποιούσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τις πασχαλινές του δραστηριότητες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας απέδωσαν τελικά καρπούς, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής εάν έχουν εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί και οι δράστες.

ADVERTISING

Θυμίζουμε ότι χθες άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Ερμού, με τη συντονίστρια του Χαμόγελου του Παιδιού Ιωάννα Μακρή να κάνει έκκληση για πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Το kibo φέρεται να βρέθηκε χθες βραδινές ώρες σε αφύλακτο οικόπεδο σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, από το προσωπικό του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης και όπως ενημερώθηκε και το Χαμόγελο του Παιδιού από την πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να παρουσιάζει φθορές.

Όπως δήλωσε σήμερα στο GRTimes η συντονίστρια Βόρειας Ελλάδας του Χαμόγελου του Παιδιού, Ιωάννα Μακρή, η ανταπόκριση της αστυνομίας από χθες, οπότε και αποκαλύφθηκε η κλοπή, ήταν εξαιρετικά γρήγορη, κινητοποιώντας πολλές δυνάμεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η ίδια ευχαρίστησε θερμά τους πάρα πολλούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να δώσουν πληροφορίες που τυχόν γνωρίζουν για την υπόθεση, βοηθώντας ουσιαστικά στον εντοπισμό του περιπτέρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network