Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο – Απεγκλωβίστηκαν οι μαθητές

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο – Απεγκλωβίστηκαν οι μαθητές
thesstoday

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε σχολικό λεωφορείο στην Περιφερειακή Οδό στη Θεσσαλονίκη. Σώοι οι μαθητές. Η περιγραφή του οδηγού για το περιστατικό.

Αναστάτωση προκλήθηκε στις 8 το πρωί στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Δυτικά και στο ύψος του κόμβου Επταπυργίου, όταν σε μισθωμένο λεωφορείο ως σχολικό, που μετέφερε τουλάχιστον 10 παιδάκια, ξέσπασε φωτιά από μηχανική βλάβη στο κάτω και στο μπροστινό μέρος του.

Ευτυχώς οι συνοδοί τους πρόλαβαν και απομάκρυναν εγκαίρως όλα τα παιδάκια που είναι καλά στην υγεία τους και τα παρέλαβε άλλο λεωφορείο για να τα μεταφέρει στο σχολείο τους.

Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που σύντομα έθεσε υπό έλεγχο την φωτιά και διενεργείται έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο οδηγός του λεωφορείου είπε οτι ενω βρισκόταν εν κινήσει κάποια στιγμή είδε καπνούς. “Σταματήσαμε, ανοίξαμε την πόρτα να βγουν τα παιδιά”.

“Ειχαμε δυο πυροσβεστήρες κι εναν εφεδρικό” πρόσθεσε και συμπλήρωσε οτι η εταιρία έστειλε άλλο λεωφορείο για να πάρει τα παιδιά τα οποία είναι ολα καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα