“This is Arcadia” – Η Αρκαδία ξανασυστήνεται

“This is Arcadia” – Η Αρκαδία ξανασυστήνεται

Η καμπάνια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον τουρισμό, απευθύνεται μέσω ταινίας σε όλη την ομογένεια.

Μια ιστορική περιοχή της χώρας μας, η Αρκαδία, με την πλούσια παράδοση και αυθεντικά χαρακτηριστικά, συστήνεται εκ νέους στο ευρύ κοινό.

Το «This is Arcadia» , αποτελεί το μέσο με το οποίο επικοινωνεί το Επιμελητήριο Αρκαδίας το μήνυμα για επίσκεψη στην Αρκαδία, η οποία σε λιγότερο από μια ώρα, συνδυάζει το ψηλότερο σημείο, την κορυφή του Μαινάλου, με τη θάλασσα, στο Άστρος.

Η σύντομη διαφημιστική ταινία «This is Arcadia», με τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, αποτυπώνει πτυχές του χαρτοφυλακίου των θεματικών ενοτήτων τουρισμού: Περιηγητικός, Ευεξίας, Εναλλακτικός, Αναρριχητικός, Υπαίθριος, Αθλητικός, Γαστρονομικός, Αρχαιολογικός, Πολιτιστικός, Θρησκευτικός, Παραθεριστικός.

Με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού 365 μέρες το χρόνο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, επισήμανε ότι «σε μια περίοδο που η συνεισφορά του τουρισμού στην οικονομία μας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία, πρέπει με ταχύτατους ρυθμούς να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα φιλικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, που θα εξασφαλίζει σταθερότητα και θα ενισχύει κάθε πρωτοβουλία με αναπτυξιακές προοπτικές».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα