Tο ΚΥΤ της Μόριας μετά τη φωτιά – Εικόνες απόλυτης καταστροφής

Tο ΚΥΤ της Μόριας μετά τη φωτιά – Εικόνες απόλυτης καταστροφής
Ολική καταστροφή του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο. Στους δρόμους 13.000 αιτούντες άσυλο News 24/7

Το μεγαλύτερο μέρος του καμπ της Μόριας έχει καταστραφεί, ενώ ξεπηδούν συνεχώς νέες μικρές εστίες σε κοντεινερ. Αποστολή του News 24/7 στη Λέσβο.

Το πρώτο φως της ημέρας ανέδειξε το μέγεθος της καταστροφής στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Παρά το γεγονός ότι οι εστίες της φωτιάς είχαν κατασβεστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συνεχώς ξεπηδούν νέες μικρές σε κοντέινερ που παραδίδονται στις φλόγες.

Η επόμενη μέρα στη Μόρια. Εικόνες θλίψης από την καταστροφική φωτιά News 24/7

Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσά τους εκατοντάδες οικογένειες με μικρά παιδιά, έφυγαν από τη Μόρια News 24/7

News 24/7

News 24/7

News 24/7

Εξάλλου η εικόνα δείχνει πως η καταστροφή του καμπ είναι πολύ μεγαλη. Οι δύο μεγάλες πυρκαγιές της Τετάρτης έκαψαν διαφορετικά σημεία από αυτά που κατέκαψε η πυρκαγιά της Τρίτης. Έτσι σχεδόν όλο το ΚΥΤ πλέον έχει μετατραπεί σε αποκαΐδια.

News 24/7

News 24/7

News 24/7

News 24/7

News 24/7

News 24/7

News 24/7

Ορισμένοι από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, οι οποίοι τη νύχτα κοιμήθηκαν στους δρόμους γύρω από τη Μόρια που καιγόταν, επιστρέφουν στον καταυλισμό για να πάρουν προσωπικά αντικείμενα μέσα από τα αποκαΐδια, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο συνεχώς, επιχειρώντας και σβήνοντας τις εστίες που ξεπηδούν συνεχώς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα