Τους δύο στρατιωτικούς επισκέφθηκαν σήμερα οι γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη ( HAKAN MEHMET AHIN - ANADOLU AJANS )

Για πέμπτη φορά οι γονείς των δύο στρατιωτικών πέρασαν το κατώφλι των φυλακών, όπου θα περάσουν και το Πάσχα.

Τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης επισκέφθηκαν σήμερα, για πέμπτη φορά, οι γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς των Μητρετώδη και Κούκλατζη έφτασαν στις φυλακές περίπου στη μία μετά το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα είχαν συνάντηση στο ελληνικό προξενείο, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη με τους γονείς των δύο στρατιωτικών, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των παιδιών τους στην Ελλάδα. Επιπλέον ο κ. Κουβέλης τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο στρατιωτικούς εν όψει του Πάσχα.

Μήνυμα για τους δύο έλληνες στρατιωτικούς έστειλε και ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento αναφέρει πως είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων η άμεση απελευθέρωσή τους και δηλώνει: «Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».

Κουράγιο και δύναμη στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης ευχήθηκε και ο Βασίλης Κικίλιας μέσω Twitter. «Μεγάλη Παρασκευή και οι δύο στρατιωτικοί μας φυλακισμένοι των Τούρκων στην Αδριανούπολη για 36η μέρα. Κουράγιο και δύναμη στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους» τονίζει ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έλληνες στρατιωτικοί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παρέμβαση Τσίπρα για τους δύο Έλληνες: Άγγελε και Δημήτρη απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας

Παζάρια Ερντογάν για τους "δύο" με στρατιωτική παραλλαγή

Τζανακόπουλος: Η κράτηση των δύο στρατιωτικών από την Τουρκία έχει αρχίσει να ξεπερνά τα όρια

Καμμένος: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια να γυρίσουν οι δύο στρατιωτικοί

ADVERTISING

SHARE: