Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε στο γιορτινό τραπέζι

Το κρουαζιερόπλοιο "Island Princess" που διάσωσε τους 117 μετανάστες στα ανοικτά της Ζακύνθου, στο λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.
(EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ)
Το κρουαζιερόπλοιο "Island Princess" που διάσωσε τους 117 μετανάστες στα ανοικτά της Ζακύνθου, στο λιμάνι του Κατάκολου Ηλείας την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015. (EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ) EUROKINISSI

Σε πένθος βυθίστηκε οικογένεια στο Ρέθυμνο. Ένας 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του στο γιορτινό τραπέζι. Εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ρεθύμνου από τον απρόσμενο θάνατο ενός 60χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο γιορτινό τραπέζι.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την οικογένειά του σε ταβέρνα για να γιορτάσει το Πάσχα. Ξαφνικά, ανάμεσα στα γέλια και στις ευχές, ο 60χρονος άρχισε να χάνει το χρώμα του και τις αισθήσεις του.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να πάρει ανάσα. Τότε αντιλήφθηκαν ότι κάποια τροφή είχε φράξει τους αεραγωγούς και αφού την αφαίρεσαν, τον διασωλήνωσαν.

Ο άτυχος άνδρας όμως δεν άντεξε και εξέπνευσε, βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος ανήμερα του Πάσχα.

SHARE:

24Media Network