Τροχαίο στη Βουλή: Πού βρίσκεται η έρευνα

Τροχαίο στη Βουλή: Πού βρίσκεται η έρευνα
Τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή Eurokinissi

Οι αναλύσεις και οι εκθέσεις των εμπειρογνωμόνων αναμένονται ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα των αρχών για το θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο της Βουλής

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καταθέσεων για το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε το όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, τον περασμένο Μάρτιο και στοίχισε την ζωή στον 23χρονο Ιάσονα.

Μεταξύ των μαρτύρων που κατέθεσαν, ο οδηγός ταξί που διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο και ο διανομέας που μάλιστα σταμάτησε στο σημείο, για να εκδιωχθεί από άνδρα της τροχαίας.

Πλέον, για την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται τα πορίσματα, οι εκθέσεις και αναλύσεις των εμπειρογνωμόνων, για τα οποία όμως δεν υπάρχει προς το παρόν, σαφές χρονοδιάγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα στην Βασιλίσσης Σοφίας, όταν όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί, επιχείρησε παρανόμως να είσέλθει στην Βουλή, “κόβοντας” το ρεύμα ανόδου στο οποίο κινείτο κανονικά ο άτυχος μοτοσυκλετιστής.

Μάλιστα, την Πέμπτη 22/4, ήρθε στην δημοσιότητα και νέο βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στρίβει αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του Ιάσονα βρίσκει με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκφενδονίζεται μακριά ενώ το κράνος του βγαίνει.

Επίσης στο 2:55 φαίνεται ότι βγαίνει συνοδηγός από το όχημα της συνοδείας της Ελληνίδας βουλευτή αν και στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε συνοδηγός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα