Τσίπρας για Καπουτζίδη: Έχει δίκιο, θα κάνουμε νόμο τον πολιτικό γάμο

Τσίπρας για Καπουτζίδη: Έχει δίκιο, θα κάνουμε νόμο τον πολιτικό γάμο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας INTIME NEWS

Με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί εκείνος είναι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήρε θέση και δήλωσε πως στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα είναι νόμος του κράτους.

Την ομιλία του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκδήλωση με τίτλο “Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον” για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου που διοργάνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης σχολίασε μέσω του Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανάρτησή του ανέφερε πως ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων έθεσε το ερώτημα γιατί εκείνος είναι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαίωματα, πως έχει δίκιο και πως κανένας πολίτης δεν πρέπει να έχει λιγότερα δικαιώματα.

Συνεχίζοντας μάλιστα, ανέφερε πως “τα πρώτα σημαντικά βήματα έγιναν με το σύμφωνο συμβίωσης και ταυτότητα φύλο” και πως “είναι πια ώριμο να ολοκληρωθούν”, δίνοντας μάλιστα υπόσχεση πως στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για όλους θα γίνει νόμος του κράτους.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα