Βιασμός 24χρονης: Ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα έδειξαν οι τοξικολογικές

Βιασμός 24χρονης: Ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα έδειξαν οι τοξικολογικές
Φωτο αρχείου. Getty Images/iStockphoto

Ουσίες που σε συνδυασμό με αλκοόλ μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση βρέθηκαν στο αίμα της 24χρονης που βιάστηκε στη Θεσσαλονίκη. Δέχεται απειλές για τη ζωή της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης που βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως μετέδωσε το Mega, το πόρισμα από τις τοξικολογικές επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη οτι κάτι της έριξαν στο ποτό.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν άτομα του στενού περιβάλλοντος της 24χρονης στο makthes.gr, “αυτά που βρέθηκαν στον οργανισμό της, δείχνουν ότι την οδήγησαν σε νάρκωση”.

“Δέχεται απειλές για τη ζωή της”

Στο μεταξύ όπως είπε ο εργοδότης της η 24χρονη δέχεται απειλές για τη ζωή της. “Φιλοξενείται από κάποια άτομα γιατί όπως αντιλαμβάνεστε φοβάται, είναι ένα κύκλωμα της νύχτας, είναι ένα κύκλωμα που έχει μπλέξει, οι απειλές είναι πάρα πολλές, προσπαθεί και φυλάγεται” είπε χαρακτηριστικά ο εργοδότης της 24χρονης προσθέτοντας οτι η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Η ανακρίτρια αναμένεται να καλέσει για κατάθεση και άλλα πρόσωπα.

Παρέμβαση Αρείου Πάγου

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας ζήτησε από τον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης να εποπτεύει την εξέλιξη της έρευνας μετά και τις αναφορές για «κύκλωμα μαστροπείας» και να τον ενημερώνει τακτικά. Σε υπόμνησή του, ο κ. Πλιώτας ζητά να γίνει «σε βάθος έρευνα, όπως άλλωστε η ιδιαιτερότητα, η βαρύτητα και η σοβαρότητα της ποινικής απαξίας των αναφερομένων-καταγγελόμενων επιτάσσει».

Επιπλέον, ο κ. Πλιώτας ζήτησε την «εξάντληση των εξουσιών» του εισαγγελέα εφετών Θεσσαλονίκης, όπως αυτές ορίζονται από το άρθρο 32 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναφέρει το Thesstoday.gr.

Το χρονικό

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι στο ξενοδοχείο μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει -καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Η  κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες της  τηλεφώνησε, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του. Σε έρευνα μάλιστα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν τα κλειδιά του δωματίου της κοπέλας και ένα χάπι το οποίο ενισχύει τη στυτική λειτουργία. Στον εισαγγελέα όπου παρουσιάστηκε, ο ίδιος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της. Μετά την απολογία του με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version