Βίντεο: Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης λίγο πριν εξαφανιστεί

Βίντεο: Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης λίγο πριν εξαφανιστεί

Ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο αγνοούμενος 20χρονος φοιτητής, Βαγγέλης Γιακουμάκης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο είναι από ένα κρητικό γλέντι, λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά (Vid)

Βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη σε κρητικό γλέντι έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο γυρίστηκε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2015 και απεικονίζει τον αγνοούμενο φοιτητή μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλους σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

“Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα”. Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου στο YouTube από τον Ματθαίο Ματθαιουδάκη.

Στις εικόνες αυτές φαίνεται καθαρά ο Βαγγέλης (στην αρχή του βίντεο και μετά το 9.44) να κάθεται στο τραπέζι, ακούγοντας παραδοσιακά τραγούδια της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον Γιακουμάκη: ‘Τον τραβούσαν με ιμάντα απ’ τον λαιμό

Ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης σημειώνει στο βίντεο που ανάρτησε:

“Βαγγέλης Γιακουμάκης παρέα στο Βρύσινα Δεν έχει τέλος η αγωνία για την τύχη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη που φοιτούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλης Γιακουμάκης, από τους Αρμένους που αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 6/2/15. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μία μπλούζα φούτερ με μία μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι χρώματος μπλε και μαύρα δερμάτινα παπούτσια. Έχει ανάστημα 1,75 και είναι ελαφρώς αξύριστος» αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ ακολουθούν μηνύματα και σχόλια από άλλους χρήστες του youtube, που παρακαλούν να γίνει ένα θαύμα και να βρεθεί ο Βαγγέλης ζωντανός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα