Βοηθοί Επιβατών: Οι ελεγκτές που μπαίνουν από σήμερα στη ζωή μας στις συγκοινωνίες

Βοηθοί Επιβατών: Οι ελεγκτές που μπαίνουν από σήμερα στη ζωή μας στις συγκοινωνίες
Σταθμός Μετρό Eurokinissi

Σε μία νέα πραγματικότητα μπαίνουν οι Έλληνες πολίτες και δη όσοι χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μεταφοράς, που θα ενημερώνονται από τους "βοηθούς επιβατών". Ποιος ο ρόλος τους και σε ποιους σταθμούς θα βρίσκονται.

Η Ελλάδα μπαίνει από σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου σε μία νέα πραγματικότητα, της ελεύθερης μετακίνησης, η οποία όμως απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια ως προς την τήρηση των μέτρων ασφαλείας. Οι Έλληνες πολίτες και δη αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συναντήσουν και μία καινοτομία από σήμερα στους σημαντικότερους και πιο πολυσύχναστους σταθμούς μετεπιβίβασης του Μετρό, που έχουν ανταπόκριση με τραμ και λεωφορεία.

Ενημέρωση για την τήρηση των κανόνων

Το “νέο” που θα ζήσουν από σήμερα οι επιβάτες είναι οι “βοηθοί επιβατών” και συγκεκριμένα ελεγκτές της ΣΤΑΣΥ και της ΟΣΥ που θα είναι επιφορτισμένοι για την ενημέρωσή τους για την τήρηση των κανόνων και τη χρήση μάσκας.

Οι “βοηθοί επιβατών” θα βρίσκονται σε 45 σημαντικούς συγκοινωνιακούς κόμβους της Αθήνας, κυρίως σε σταθμούς Μετρό που συνδέονται με Τραμ, Προαστιακό και λεωφορειακές γραμμές αλλά και σε κεντρικές στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ. Παράλληλα, ενημερωτικές πινακίδες για την τήρηση των παραπάνω θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους σταθμούς Μετρό αλλά σε κεντρικές στάσεις λεωφορείων αλλά και στα οχήματα.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα