Βουλή: ΕΔΕ εναντίον αστυνομικών για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Επίθεση με μπογιές από τη συλλογικότητα Ρουβίκωνας στο προαύλιο της βουλής
Επίθεση με μπογιές από τη συλλογικότητα Ρουβίκωνας στο προαύλιο της βουλής EUROKINISSI

Ανακοίνωση με την οποία διέταξε ΕΔΕ κατά αστυνομικών εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στο κτίριο της Βουλής.

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η ανεμπόδιστη για πολλοστή φορά επιδρομή του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή με αποτέλεσμα να καταλήξουν μπογιές και καπνογόνα έως και τους τοίχους του κοινοβουλίου.

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ανατέθηκε σε Αντιστράτηγο του Σώματος η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για το σημερινό περιστατικό εξωτερικά του κτιρίου της Βουλής και εφόσον διαπιστωθούν ευθύνες εντός του σώματος αυτές να αποδοθούν.

Επίθεση με μπογιές από τη συλλογικότητα Ρουβίκωνας στο προαύλιο της βουλής
Επίθεση με μπογιές από τη συλλογικότητα Ρουβίκωνας στο προαύλιο της βουλής EUROKINISSI
ADVERTISING

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι, ομάδα ατόμων πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίθεση με μπογιές στο προαύλιο της Βουλής. Η ομάδα των ατόμων ανέβηκαν τρέχοντας τα σκαλιά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την πλευρά της Όθωνος πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές καθώς επίσης δύο καπνογόνα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς την Πλατεία Συντάγματος.

Από την Αστυνομία ακολούθησε η προσαγωγή ενός ατόμου η οποία μετατράπηκε σε σύλληψη. Για το περιστατικό ανέλαβε την ευθύνη ο «Ρουβίκωνας» με σχετικό κείμενο και βίντεο από την επίθεσή των μελών του, που έγινε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Βουλή, Ρουβίκωνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βούτσης για επίθεση στην Βουλή: Αντιδημοκρατικές ενέργειες, οξύνουν το κλίμα

Βουλή: Καρέ-καρέ το ντου του Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή

SHARE:

24Media Network