Ζακ Κωστόπουλος: Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση καταθέτει η οικογένεια

Πλάνο από το κοσμηματοπωλείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος
Πλάνο από το κοσμηματοπωλείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Ζακ Κωστόπουλος EUROKINISSI

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορεί η οικογένεια του δολοφονηθέντος Ζακ Κωστόπουλου τον μεσίττη και τον κοσμηματοπώλη που εμπλέκονται.

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη που εμπλέκονται στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου καταθέτει η οικογένεια του, προκειμένου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των συνηγόρων της, να αποδοθεί η ορθή ποινική κατηγορία κατά των αρχικών κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρουν οι συνήγοροι της οικογένειας, η επανάληψη των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της σορού του Ζαχαρία Κωστόπουλου, μετά από αίτημα της πλευράς των κατηγορουμένων αστυνομικών, επικύρωσε τις αρχικές εξετάσεις στις οποίες βασίστηκε η ιατροδικαστική έκθεση

Στην ανακοίνωση γίνεται και λόγος για επικοινωνιακή στόχευση της υπεράσπισης των αστυνομικών, η οποία γίνεται σαφής από την αμφισβήτηση των επιστημονικών δεδομένων που ανέδειξαν τα αίτια του θανάτου του Ζαχαρία Κωστόπουλου, και του πορίσματος της Ιατροδικαστικής έκθεσης "προκειμένου να αποσείσει τις βαριές ποινικές ευθύνες των κατηγορουμένων".

Άλλωστε, τα συμπεράσματα της Ιατροδικαστικής Έκθεσης οδηγούν ευθέως στην αιτιώδη συσχέτιση του θανάτου του Ζαχαρία Κωστόπουλου με τα πλήγματα που δέχθηκε, όπως ανέφερε εξαρχής και το News 24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζακ Κωστόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Στο κενό έπεσε ο επανέλεγχος όλων των ιατρικών εξετάσεων

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: "Έσπασε" την σιωπή του ο Γεωργιάδης- Ζητά τα ρέστα για το πόρισμα της ΕΔΕ των οκτώ αστυνομικών

Ζακ Κωστόπουλος: Η οικογένεια μηνύει τους αστυνομικούς που αποπέμπονται

SHARE:

24Media Network