Αμερικανίδα απαίτησε να μη συλληφθεί γιατί είναι "καθαρόαιμο λευκό κορίτσι"

Αμερικανίδα απαίτησε να μη συλληφθεί γιατί είναι "καθαρόαιμο λευκό κορίτσι"
BEAUFORT COUNTY DETENTION CENTER

Η 32χρονη Lauren Cutshaw δεν σταμάτησε σε STOP, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, είχε στην κατοχή της ναρκωτικές ουσίες, αλλά όπως είπε σε αστυνομικό, το χρώμα του δέρματος της, της έδινε πάσο.

Νεαρή Αμερικανίδα συνελήφθη στη Νότια Καλιφόρνια, διότι όχι μόνο δεν σταμάτησε σε STOP, αλλά επιτάχυνε. Ο αστυνομικός που τη σταμάτησε, της ζήτησε τα στοιχεία και την άκουσε να λέει "μπορείς να με αφήσεις, γιατί είμαι καθαρό, καθαρόαιμο, λευκό κορίτσι".

Της ζήτησε να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει αυτό και η 32χρονη Lauren Cutshaw του είπε "είσαι αστυνομικός. Θα έπρεπε να ξέρεις τι σημαίνει". Του επανέλαβε πως επειδή είναι λευκή δεν θα έπρεπε να συλληφθεί, ότι σε όλη της τη ζωή είχε άριστους βαθμούς στο σχολείο, ήταν τσιρλίντερ, άνηκε σε αδελφότητα στο κολέγιο και πήρε πτυχίο με άριστα.

ADVERTISING

Πρόσθεσε και ότι ο σύντροφος της είναι αστυνομικός. Η συνέχεια ήταν να της περάσει χειροπέδες και να την οδηγήσει στο κρατητήριο, προσθέτοντας την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της οδηγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ.

24Media Network