Αστυνομικοί εισβάλλουν στο δωμάτιο καρκινοπαθούς και ψάχνουν για μαριχουάνα

Αστυνομικοί εισβάλλουν στο δωμάτιο καρκινοπαθούς και ψάχνουν για μαριχουάνα
Στιγμιότυπο από την έφοδο των αστυνομικών στο δωμάτιο καρκινοπαθούς και την έρευνα στα πράγματά του

Οι αστυνομικοί έκαναν την έφοδο στο δωμάτιο του 52χρονο ασθενούς μετά από κλήση ότι από τον συγκεκριμένο χώρο αναδυόταν μυρωδιά μαριχουάνας.

Έφοδο σε δωμάτιο νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ένας καρκινοπαθής φαίνεται σε βίντεο, να κάνει η αστυνομία του Μιζούρι των ΗΠΑ, μετά από κλήση που δέχτηκε ότι στον συγκεκριμένο χώρο μύριζε μαριχουάνα.

Ο 52χρονος ασθενής, που πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας που είναι στο τέταρτο στάδιο, ανέβασε στο facebook το βίντεο από το προ λίγων ημερών περιστατικό. Σε αυτό φαίνονται τρεις αστυνομικοί να ψάχνουν τα πράγματά του και κάποια στιγμή αυτός να παραδέχεται ότι έκανε χρήση στο πάρκινγκ και ότι είχε μαζί του χάπια THC.

“Είναι η μόνη λύση για να ζήσω. Είμαστε Αμερικανοί. Γεννήθηκα εδώ, έχω δικαίωμα να ζήσω. Είναι για τις τελευταίες μέρες μου” ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς.

Ο 52χρονος προσπαθεί να επικαλεστεί τροπολογία που πέρασε τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την οποία γιατροί δημοσίων νοσοκομείων έχουν το δικαίωμα να δίνουν αγωγή με μαριχουάνα στους ασθενείς, ωστόσο οι αστυνομικοί απαντούν ότι η μαριχουάνα για ιατρική χρήση δεν είναι ακόμη νόμιμη.

Στη συνέχεια μία γιατρός μπαίνει στο δωμάτιο και ρωτάει τους αστυνομικούς αν έχουν το δικαίωμα να ψάξουν τα πράγματα του ασθενούς. Αυτοί απαντούν καταφατικά. “Αν βρούμε μαριχουάνα, θα παραπεμφείς. Αλλά δεν έχουμε βρει, όποτε δεν θα κάνουμε αναφορά” του λένε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα