Αυτά κάνουν οι Σουηδοί όταν πλημμυρίζουν οι σιδηροδρομικοί σταθμοί

Αυτά κάνουν οι Σουηδοί όταν πλημμυρίζουν οι σιδηροδρομικοί σταθμοί

Μετά τον καύσωνα και τις πυρκαγιές, ήρθαν οι τροπικές καταιγίδες. Κι αν όλα αυτά κοντεύουμε να τα συνηθίσουμε, στη Σουηδία πρόκειται για ανήκουστο γεγονός. Όπως κι αυτό που συνέβη στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ουψάλα, που οι κάτοικοι αντιμετώπισαν ευτυχώς με χιούμορ...

Το φετινό καλοκαίρι είχε ασυνήθιστα και ακραία καιρικά φαινόμενα για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Σουηδία.

Οι θερμοκρασίες ξεπέρασαν κατά πολύ τους 30 βαθμούς Κελσίου, με το θερμόμετρα να χτυπούν ακόμη και σαραντάρια. Η χώρα επλήγη από τις χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της, για την κατάσβεση των οποίων απαιτήθηκε διεθνής βοήθεια.

Και μετά ήρθαν οι καταιγίδες... Οι οποίες είχαν χαρακτήρα... τροπικό! Ήταν έντονες, σφοδρές και με την ποσότητα νερού να φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ.

Τρελάθηκε ο καιρός στη Σουηδία
Τρελάθηκε ο καιρός στη Σουηδία

Στην Ουψάλα, ο κεντρικό σιδηροδρομικός σταθμός πλημμύρισε. Τα νερά κατέκλυσαν τα υπόγεια και μετέτρεψαν τους υπόγειους χώρους σε μία τεράστια πισίνα! Οι Σουηδοί επιστράτευσαν όσο χιούμορ τους έχει απομείνει με αυτά τα ακραία που βιώνουν, πήραν φουσκωτά στρώματα, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φόρεσαν και τα μαγιό τους και αφού δεν μπορούσαν να το αποφύγουν, το... απόλαυσαν.


SHARE: