MICROSOFT

Κυβερνοεπίθεση

Το Πεκίνο απορρίπτει τις κατηγορίες των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ ότι είναι πίσω από κυβερνοεπιθέσεις

H Κίνα επέστρεψε τις κατηγορίες για κυβερνοεπιθέσεις στις ΗΠΑ, στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ. Για "κυβερνοσαμποτάζ" έκανε λόγο ο ΥΠΕΞ της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα Windows 10 της Microsoft θα αποσυρθούν το 2025

Τα Windows 10 της Microsoft θα αποσυρθούν το 2025

H Microsoft αποχαιρετά τα Windows 10 και προετοιμάζεται να ανακοινώσει μέσα στον Ιούνιο μια νέα μείζονα αναβάθμιση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της για υπολογιστές.

O Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς

Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, έπειτα από 27 χρόνια γάμου

Έπειτα από 27 χρόνια, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους, καθώς "δεν πιστεύουν ότι μπορούν να εξελιχθούν περαιτέρω σαν ζευγάρι". Τι έγραψε στο Twitter ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft.

Το στιγμιότυπο είναι από τον Οκτώβριο του 2020, με στρατιώτη να φορά το σύστημα αυξανόμενης όρασης (visual augmentation) του στρατού. Το AR headset της Microsoft θα παρέχει πολλές περισσότερες 'υπηρεσίες' "με στόχο τη βελτίωση της συνεργασίας και τη λήψη των καλύτερων δυνατών αποφάσεων".

Τι έφτιαξε η Microsoft που κέρδισε τον Αμερικανικό Στρατό και 22 δισ. δολάρια

Ολογράμματα, apps και ελευθερία από καλώδια. Τι έκανε ξεχωριστή την πρόταση της Microsoft για την ανανέωση των headsets του αμερικανικού στρατού και πήρε το συμβόλαιο των σχεδόν 22.000.000.000 δολαρίων.

Τέσσερις μέρες εργασία: Ουτοπία, εφιάλτης ή το (άμεσο) μέλλον;

Τέσσερις μέρες εργασία: Ουτοπία, εφιάλτης ή το (άμεσο) μέλλον;

Με αφορμή την εφαρμογή πιλοτικού πρόγραμματος 4ήμερης εργασίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της Ισπανίας, εξετάζουμε κατά πόσο είναι εφικτό να δούμε κάτι τέτοιο στην Ελλάδας, αλλά και ιστορίες επιχειρήσεων ανά τον κόσμο που έδειξαν το δρόμο του 32ώρου.

Ο Jeff Bezos, ο Elon Musk και ο Bill Gates

Φόρος πλούτου: Τα ιλλιγιώδη ποσά που θα πληρώσουν Jeff Bezos, Elon Musk και Bill Gates αν περάσει η πρόταση

Φόρους πολλών δισ. δολαρίων ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο, όπως ο Τζεφ Μπέζος, ο Έλον Μασκ και ο Μπιλ Γκέιτς εάν τελικά περάσει το αμφιλεγόμενο σχέδιο των Δημοκρατικών για επιθετική φορολόγηση του μεγάλου πλούτου.

Ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς

Μπιλ Γκέιτς: Η κλιματική αλλαγή είναι πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό

Ο ιδρυτής της Microsoft που είχε προβλέψει την πανδημία του κορονοϊού από το 2015, θεωρεί τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής πιο επικίνδυνες ακόμα και από την πανδημία του κορονοϊού.

O Jeff Bezos 'έβγαζε' ως CEO της Amazon το ποσό των 321 εκατομμυρίων δολαρίων τη μέρα (των 13.4 εκατομμυρίων την ώρα και των 22.884 δολαρίων το λεπτό).

Ο Τζεφ Μπέζος δημιούργησε την Amazon γιατί ήξερε πως μπορεί να αποτύχει

Σε εποχή που το Internet δεν ήταν ευρείας 'κατανάλωσης' δημιούργησε το πρώτο online βιβλιοπωλείο και το συνέχισε από εκεί, για να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος της γης. Ο Τζεφ Μπέζος έφυγε από την Amazon για να ασχοληθεί με τα άλλα πάθη του και ομολογεί πως στη ζωή του υπήρξε εξόχως τυχερός.

Microsoft

Productivity Score της Microsoft: Μεταξύ καινοτόμου εργαλείου και Μεγάλου Αδελφού για εργαζόμενους

Ενα νέο εργαλείο που λανσάρει εδώ και δύο μήνες η Microsoft άνοιξε ήδη στην Αμερική μία πολύ μεγάλη συζήτηση για τους εργαζόμενους και τον τρόπο με τον οποίο θα ελέγχεται η παραγωγικότητά τους.

Cloud της Microsoft

Microsoft: Τι είναι τα Data Center για υπηρεσίες Cloud που στήνει στην Ελλάδα - Η σημασία τους

Η Microsoft θα κατασκευάσει στην Αττική, κόμβο Data Center για τις ανάγκες της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η συμφωνία για την υλοποίηση ανέρχεται στα 400 εκατ, όμως η πολλαπλασιαστική αξία της επένδυσης σε διάφορους τομείς της οικονομίας ανεβάζουν τον πήχη στο 1 δις.ευρώ.

H Microsoft Ελλάδας και το ReGeneration παρουσιάζουν την πρωτοβουλία DigiYouth

H Microsoft Ελλάδας και το ReGeneration παρουσιάζουν την πρωτοβουλία DigiYouth

Η Microsoft Ελλάδας και το ReGeneration ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και, μέσω της πρωτοβουλίας DigiYouth, δίνουν τη δυνατότητα σε νέες και νέους πτυχιούχους να επιστρέψουν στα "ψηφιακά θρανία".