Έκοψε το κεφάλι της συζύγου του και βγήκε ατάραχος στο δρόμο να το πετάξει στον κάδο

Έκοψε το κεφάλι της συζύγου του και βγήκε ατάραχος στο δρόμο να το πετάξει στον κάδο

Ο 31χρονος από την Κίνα σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του κατά τη διάρκεια οικογενειακής διαμάχης, την αποκεφάλισε και βγήκε στο δρόμο με το κεφάλι ανά χείρας

"Βόλτα" με το κεφάλι της συζύγου του βγήκε ένας άνδρας στους δρόμους της Κίνας, όπως φαίνεται σε βίντεο. Ο 31χρονος φέρεται να σκότωσε την γυναίκα του κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής διαμάχης, την αποκεφάλισε και στη συνέχεια έριξε το κεφάλι σε κάδο απορριμάτων.

Το πρωί της 25ης Απριλίου πήγε σε αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε. Οι αρχές απέκλεισαν την περιοχή και ιατροδικαστές έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού για να εξετάσουν το αποκεφαλισμένο σώμα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε βίντεο φαίνεται ο 31χρονος να βγαίνει από κτίριο με το κεφάλι στο αριστερό του χέρι και να περπατά ατάραχος ενώ περαστικοί διέρχονται από το σημείο.

Σύμφωνα με το Southern.cn το περιστατικό συνέβη στο χωριό Κάνγκελ, στο Γκουανγκζού, στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Μάρτυρας είπε ότι είδε έναν άνδρα να περπατά στο δρόμο "καλυμμένος με αίμα" και άλλος δήλωσε ότι εργάτης βρήκε ένα κομμένο κεφάλι σε κάδο απορριμάτων και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η αστυνομία της περιοχής εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο 31χρονος σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνα

ADVERTISING

SHARE: