Έλληνας που αποβιβάστηκε στη Λευκορωσία: “Πήγα να δω τη γυναίκα μου”

Έλληνας που αποβιβάστηκε στη Λευκορωσία: “Πήγα να δω τη γυναίκα μου”
Caption / YouTube, АТН: новости Беларуси и мира

Πέρα από τον δημοσιογράφο Ρομάν Προτάσεβιτς και τη σύντροφό του, που συνελήφθησαν, στο Μινσκ αποβιβάστηκαν δύο υπήκοοι Λευκορωσίας και ένας Έλληνας υπήκοος. Τι δήλωσε.

Ένας Έλληνας συγκαταλέγεται μεταξύ των επιβατών του αεροσκάφους της Ryanair που κατέβηκαν από την πτήση στο Μινσκ της Λευκορωσίας, όπου αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση την Κυριακή, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο, το οποίο επικαλείται πηγές με γνώση της υπόθεσης, πέρα από τον δημοσιογράφο Ρομάν Προτάσεβιτς και τη σύντροφό του, στο Μινσκ αποβιβάστηκαν δύο υπήκοοι Λευκορωσίας και ένας Έλληνας υπήκοος.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι Belarus 1 της Λευκορωσίας ο Έλληνας Ιάσων Ζήσης, που αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος της Ryanair – ο οποίος είναι μηχανικός στον τομέα των υπολογιστικών μαθηματικών στο πανεπιστήμιο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας – δήλωσε πως πήρε την πτήση από την Αθήνα για το Βίλνιους με στόχο εκεί να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για να μεταβεί στο Μινσκ όπου βρίσκεται η σύζυγός του.

Δεδομένου ότι το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Λευκορωσία, όπως μεταδόθηκε από το κανάλι, άδραξε της ευκαιρίας και αποβιβάστηκε στο Μινσκ.

«Είχα πάρει την πτήση για το Βίλνιους και μετά θα έπαιρνα την πτήση από Βίλνιους προς Μινκ, (όπου πήγαινα) για να επισκεφτώ τη γυναίκα μου. 15 λεπτά μετά την προσγείωση μάς ενημέρωσαν ότι υπάρχει ένα θέμα ασφαλείας και θα πραγματοποιήσουμε έκτακτη προσγείωση στο Μινσκ. Έτσι και έγινε», είπε.

Δέιτε τις δηλώσεις του από το 02.42′ και μετά:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα