Φον ντερ Λάιεν: "Ο εμβολιασμός ξεκινά σύντομα - Μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας"

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν AP

Για "ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας" κάνει λόγο σε νέο της μήνυμα σχετικά με την επικείμενη έναρξη του εμβολιασμού η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Με νέο μήνυμά της η πρόεδρος της Κομισιόν αποτυπώνει την αισιοδοξία που υπάρχει με τον εμβολιασμό στην ΕΕ να ξεκινά σύντομα. Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν τονίζει ότι πρόκειται για "μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας".

Η ανάρτησή της συνοδεύεται από στιγμιότυπα της πανδημίας και αποσπάσματα ομιλιών της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που περιγράφουν τον δρόμο που διήνυσε η ΕΕ μέχρι να φτάσει η στιγμή τα εμβόλια να είναι διαθέσιμα στους Ευρωπαίους πολίτες. Ειδικότερα, η κ. Φον Ντερ Λάιεν σημειώνει: "O κορονοϊός άλλαξε τη ζωή μας και έφερε την τραγωδία.

Ο δικός μας Θάνος", ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Αλλά τώρα υπάρχει ελπίδα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επενδύσει στην έρευνα και ανάπτυξη εμβολίων κατά της COVID19. Έχουμε εξασφαλίσει δόσεις για ολόκληρο τον πληθυσμό μας.

Ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει σύντομα. Μια ευρωπαϊκή ιστορία επιτυχίας".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο κορονοϊού, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κορονοϊός, Κομισιόν
SHARE:

24Media Network