Γερμανία: Επίθεση σε δημοτικό σχολείο – Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο παιδιά

Γερμανία: Επίθεση σε δημοτικό σχολείο – Τραυματίστηκαν σοβαρά δύο παιδιά
istock

Δύο παιδιά νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα μετά από επίθεση άγνωστου άνδρα σε δημοτικό σχολείο στη Γερμανία. Συνελήφθη ο δράστης.

Άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας επιτέθηκε σε δημοτικό σχολείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (5/12) στο Illerkirchberg, νότια της Ulm στη Γερμανία, τραυματίζοντας δεκάδες παιδιά, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο φρόντισε τα δύο κορίτσια, που πιστεύεται ότι είναι 13 και 14 ετών, και τα μετέφερε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με την Bild.

Ο δράστης διέφυγε σε κτίριο κατοικιών που φέρεται να ζουν μετανάστες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη αν μένει ο ίδιος εκεί.

Η αστυνομία περικύκλωσε το κτίριο, εισέβαλε σε αυτό και συνέλαβε όλους τους ενοίκους, συμπεριλαμβανομένου και του δράστη.

Το κίνητρό του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ δεν είναι επίσης σαφές αν τα παιδιά και ο δράστης γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών, ενώ η αστυνομία δεν έχει παράσχει ακόμη πληροφορίες σχετικά με το αν και τι όπλα χρησιμοποίησε ο δράστης για την επίθεση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα