Γιοχάνες Χαν: "Τα σκληρά καρύδια μπορούν να σπάσουν από το θάρρος και το όραμα Τσίπρα - Ζάεφ"

Ο Επίτροπος αρμόδιος για την διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν
Ο Επίτροπος αρμόδιος για την διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στο twitter ο επίτροπος αρμόδιος για τη Διεύρυνση της ΕΕ, έκανε λόγο για ιστορική η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσιπρά στα Σκόπια

«Το θάρρος και το όραμά τους είναι ένα μήνυμα για την υπόλοιπη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ότι τα σκληρά καρύδια μπορούν να σπάσουν» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία, o επίτροπος αρμόδιος για τη Διεύρυνση της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν.

Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία του ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο «θα ανταποκριθεί σε αυτή τη σημαντική πρόοδο με ένα αξιόπιστο βήμα προς τα εμπρός στην ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευρωπαίου επιτρόπου για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν:

«Ιστορική επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ. Το θάρρος και το όραμά τους είναι ένα μήνυμα για την υπόλοιπη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ότι τα σκληρά καρύδια μπορούν να σπάσουν. Είμαι πεπεισμένος ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ανταποκριθεί σε αυτή τη σημαντική πρόοδο με ένα αξιόπιστο βήμα προς τα εμπρός στην ευρωπαϊκή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βόρεια Μακεδονία
SHARE: