Γιώργος Ζαντιώτης: Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή

Αστυνομικοί στη Γερμανία (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικοί στη Γερμανία (φωτογραφία αρχείου) AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν γύρω από την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Ζαντιώτη στε κρατητήριο στη Γερμανία. Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Για τα μεγάλα ερωτήματα που υπάρχουν γύρω από τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Ζαντιώτη στην Γερμανία έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένεις του 24χρονου, Δημήτρης Κούρος.

Ο Δημήτρης Κούρος, μιλώντας στο Mega, δήλωσε πως περιμένει από μέρα σε μέρα να λάβει τον τον φάκελο που περιλαμβάνει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

ADVERTISING

"Έχει τελειώσει η νεκροψία. Υπάρχει το πόρισμα του ιατροδικαστή μέσα στον φάκελο. Τον φάκελο δεν τον έχουμε πάρει ακόμα, τον περιμένουμε από μέρα σε μέρα. Θα δούμε τι έχει διαπιστώσει ο ιατροδικαστής εάν συνάδουν με όλα τα άλλα που έχουν καταγραφεί" δήλωσε ο Δημήτρης Κούρος.

Ο δικηγόρος ακόμη τόνισε πως ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα παραμένει ο λόγος που άργησε μια ολόκληρη εβδομάδα να δημοσιευθεί το περιστατικό.

"Το μεμπτό εδώ είναι οτι δεν δημοσιοποιήθηκε αμέσως και το επιχείρημα των αρχών οτι δεν θέλαμε να εκθέσουμε την οικογένεια είναι ρηχό" συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανία
SHARE:

24Media Network