Google: Έπεσε το Youtube, προβλήματα και σε gmail και Google Maps

Google: Έπεσε το Youtube, προβλήματα και σε gmail και Google Maps

Προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο αντιμετώπισε η Google το μεσημέρι της Δευτέρας, με τις πλατφόρμες της να τίθενται εκτός λειτουργίας

Προβλήματα αντιμετώπισε το μεσημέρι της Δευτέρας η Google σε παγκόσμιο επίπεδο, με τις πλατφόρμες της να τίθενται εκτός λειτουργίας για τους χρήστες σε όλο τον πλανήτη.

 

Youtube, gmail, googlemaps, drive κ.α. εμφάνισαν προβλήματα από τις 14:00 περίπου της Δευτέρας, όπως φαίνεται από την πλατφόρμα DownDetector.

Σε χάρτη του Down Detector, φαίνονται οι περιοχές στις οποίες έχουν αναφερθεί τα περισσότερα προβλήματα. Πρόκειται, πρακτικά, για όλο τον πλανήτη.

 

Στις 2:30 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας, οι πλατφόρμες άρχισαν να επανέρχονται σε διάφορες περιοχές.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η τεχνική ομάδα του youtube ανέφερε πως γνώριζε τα προβλήματα και προχωρούσε στους απαραίτητους ελέγχους.

Οι χρήστες είτε δεν είχαν καμία πρόσβαση στις πλατφόρμες αυτές, είτε δεν ήταν σε θέση να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Πρόκειται για ένα τεράστιο πρόβλημα που επηρέασε δισεκατομύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πλατφόρμες του τεχνολογικού κολοσού χρησιμοποιούνται τόσο από μεμονωμένους χρήστες, όσο και από εταιρείες.

Χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζουν ήδη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. 

Στο twitter, το #Google και #YoutubeDOWN είναι κορυφαία στα trends, με σχόλια χρηστών από όλες τις ηπείρους του κόσμου, που σχολιάζουν το περιστατικό είτε χιουμοριστικά, είτε έχουν εξοργιστεί καθώς δημιουργείται πρόβλημα με την εργασία τους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα