Η απίστευτη έμπνευση 20χρονου αμερικανού για να δει την κοπέλα του στη Γερμανία

A couple with face masks walks through the empty Terminal 1 at the airport in Frankfurt, Germany, Saturday, May 9, 2020. Due to the coronavirus the German airline Lufthansa had to cancel 95 percent of its flights. (AP Photo/Michael Probst)
Η αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης AP

Ένας 20χρονος από την Αμερική μεταμφιέστηκε σε υπάλληλο αεροδρομίου στη Φρανκφούρτη προκειμένου να παρακάμψει τους περιορισμούς και να συναντήσειο τη σύντροφο του.

Ένας 20χρονος Αμερικανός υποδύθηκε τον υπάλληλο συντήρησης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με την ελπίδα να καταφέρει να παρακάμψει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που συνδέονται με τον νέο κορονοϊό και να συναντήσει τη φίλη του που ζει στη Γερμανία, όπως έγινε την Τρίτη (12/5) γνωστό από την αστυνομία. Το εγχείρημά του, εντούτοις, δεν καρποφόρησε και ο νεαρός άνδρας υποχρεώθηκε να φύγει την Τετάρτη (13/5) για τις ΗΠΑ.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την Κυριακή (10/5): Λίγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του, που ερχόταν από την Ουάσινγκτον, ο νεαρός άνδρας φόρεσε ένα γιλέκο σε έντονο κίτρινο χρώμα και πήρε δύο μαύρες σακούλες θέλοντας να πείσει το προσωπικό ασφαλείας ότι θα άδειαζε τους κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν πίσω από το σημείο ελέγχου των επιβατών, εξηγεί η αστυνομία σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Τα τουριστικά ταξίδια απαγορεύονται στη Γερμανία και τα μόνα που επιτρέπονται είναι τα επιχειρηματικά ή τα ταξίδια για έκτακτες περιστάσεις, για παράδειγμα για μια κηδεία. 

Το «άκρως ασυνήθιστο» σχέδιο του 20χρονου Αμερικανού, σύμφωνα με τις αρχές, είχε άδοξο τέλος, όταν ένας από τους υπαλλήλους του αεροδρομίου παρατήρησε ότι δεν έφερε ειδικό σήμα ασφαλείας και κυρίως δεν μιλούσε γερμανικά. Όταν τον ανέκριναν οι αρχές, ομολόγησε ότι έστησε το σχέδιό του προκειμένου να συναντηθεί με τη σύντροφό του, που του λείπει. Την επομένη, υποχρεώθηκε να επιβιβαστεί σε πτήση για την Ουάσινγκτον. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε εάν κατάφερε τελικά να δει τη φίλη του, έστω και από τη τζαμαρία στη ζώνη τράνζιτ του αεροδρομίου...

Πηγή: 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, Γερμανία, Αερομεταφορές, ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network