Η Ελλάδα ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς διακοπών για τους Γερμανούς τουρίστες

Το νησί της Σαντορίνης
Το νησί της Σαντορίνης SHUTTERSTOCK

Την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Ολλανδία θεωρεί πιθανούς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Άρμιν Λάσετ.

Την Ελλάδα, μαζί με την Γαλλία και την Ολλανδία, θεωρεί πιθανούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Γερμανών ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Άρμιν Λάσετ, ενώ δεν πιστεύει ότι θα είναι εφικτές οι διακοπές εκτός Ευρώπης.

Η Γαλλία αίρει τους περιορισμούς στα μέσα Μαΐου, η Ολλανδία πλησιάζει επίσης στο τέλος και η Ελλάδα έχει ήδη παρουσιάσει σχέδιο για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η Μαγιόρκα έχει χαμηλό αριθμό κρουσμάτων, δηλώνει ο κ. Λάσετ στην εφημερίδα Bild, η οποία έχει αναφερθεί αναλυτικά το ελληνικό σχέδιο για τον τουρισμό, επισημαίνοντας ότι «η ελπίδα για τις φετινές διακοπές έρχεται από την Ελλάδα». 

Η αίσθησή που σχηματίζει ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός είναι, όπως είπε, «ότι οι άνθρωποι θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μάλλον σε ευρωπαϊκό έδαφος – δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να φανταστώ μακρινά ταξίδια».

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρισμός, Γερμανία, Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network