Η Γκρέτα Τούνμπεργκ “τελείωσε” με μια ανάρτηση στο Twitter τον μισογύνη Andrew Tate

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ “τελείωσε” με μια ανάρτηση στο Twitter τον μισογύνη Andrew Tate
Γκρέτα Τούνμπεργκ AP Photo/Jon Super, file

Στην προσπάθειά του να "πικάρει" την Γκρέτα Τούνμπεργκ μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο μισογύνης influencer Andrew Tate πήρε την απάντηση που του άρμοζε.

Για ακόμη μια φορά, ο Andrew Tate, γνωστός για τα μισογυνιστικά σχόλιά του στα social media για τα οποία του είχε απαγορευτεί και η πρόσβαση στο twitter, προσπάθησε να προκαλέσει τα πλήθη.

“Θύμα” του στην τελευταία απόπειρα ήταν η νεαρή ακτιβίστρια, Γκρέτα Τούνμπεργκ, προσπαθώντας να ξεκινήσει μια δημόσια αντιπαράθεση μαζί της.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία απευθύνθηκε στην Τούνμπεργκ, αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα στο οποίο η νεαρή ακτιβίστρια έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την ευαισθησία της. Έτσι κι εκείνος, “πάτησε” σε αυτό, θέλοντας να προκαλέσει κάποιο ξέσπασμά της.

“Έχω 33 αυτοκίνητα. Παρακαλώ, δώσε μου το email σου ώστε να σου στείλω την πλήρη λίστα της συλλογής αυτοκινήτων μου και τις τεράστιες εκπομπές αερίων τους”, έγραψε μεταξύ άλλων στην προκλητική ανάρτησή του ο Tate.

“Ναι, σε παρακαλώ διαφώτισε με, στείλε μου email στο [email protected] (σε ελεύθερη μετάφραση ‘ενέργεια μικρού πέους, απόκτησε ζωή’)”, ήταν η απάντηση που του έδωσε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, προκαλώντας παροξυσμό στους χρήστες του Twitter, καθώς μέχρι τώρα έχει περισσότερα από 200.000 retweets μέσα σε λίγες ώρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα