Η κόρη των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς τους ανάγκασε να εμφανιστούν μαζί εν μέσω αποκαλύψεων

Η κόρη των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς τους ανάγκασε να εμφανιστούν μαζί εν μέσω αποκαλύψεων
Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά το διαζύγιο τους, στο γάμο της κόρης τους, Τζένιφερ -ανήμερα νέας αποκάλυψης για τις παρατυπίες του τέταρτου πλουσιότερου ανθρώπου του πλανήτη, σχετικές με υπάλληλο της Microsoft. Instagram

Ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγο του, Μελίντα μετά το διαζύγιο.

Eν μέσω του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει και αφορά καταγγελίες για bullying και σεξουαλική παρενόχληση του Μπιλ Γκέιτς σε υπαλλήλους της Microsoft, η κόρη του Τζένιφερ παντρεύτηκε -όπως είχε προγραμματίσει. Και οι γονείς της άφησαν στην άκρη τα πάντα για να εμφανιστούν μαζί, δημοσίως, για πρώτη φορά δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους και το πλήθος των αποκαλύψεων που ακολούθησαν.

Ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη εγκατέλειψε τη θέση του στο Board της εταιρίας που δημιούργησε το Μάρτιο του 2020. Είπε πως θέλει να επικεντρωθεί στις φιλανθρωπίες. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως οι διοικούντες είχαν ήδη δώσει εντολή για έρευνα της σχέσης που είχε ο Γκέιτς με υπάλληλο του τεχνολογικού κολοσσού. Αυτό έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την επί 27 χρόνια σύζυγο του, Μελίντα. Από εκείνη τη μέρα και μέχρι σήμερα, προκύπτουν διαρκώς πληροφορίες που δεν τον τιμούν.

Για αρχή, μάθαμε πως η Μελίντα του επέτρεπε να πηγαίνει κάθε χρόνο διακοπές με μια άλλη γυναίκα. Μετά έγινε γνωστό πως η Μελίντα είχε κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, από το 2012. Όπως και ότι η γυναίκα των διακοπών, δεν ήταν η ερωμένη του συζύγου της. Τουναντίον, ο Γκέιτς είχε τη συνήθεια να διεκδικεί υπαλλήλους της Microsoft και να συνάπτει σχέσεις μαζί τους -χωρίς να διστάζει να στέλνει και emails που τώρα πια, είναι αποδεικτικά στοιχεία.

Η τελευταία πληροφορία επ’ αυτού (προέκυψε μέσω της έρευνας που διέταξε από καιρό η διοίκηση της Microsoft) θέλει συνεργάτες του να του είχαν συστήσει να μη στέλνει αυτά τα emails. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Μπραντ Σμιθ του είχε πει και ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απρεπής. Η Microsoft επιβεβαίωσε όσα διαβάσατε έως εδώ, με τον εκπρόσωπο Τύπου να λέει πως “ενώ φλερτάριζε, τα emails αυτά δεν ήταν εμφανώς σεξουαλικά. Θεωρήθηκαν προφανώς, ακατάλληλα”. Τονίστηκε και ότι η παραλήπτρια δεν έκανε ποτέ καταγγελία.

Ο ίδιος ο Γκέιτς δεν είπε κάτι. Όλως συμπτωματικώς ωστόσο, το Bill & Melinda Gates Foundation ανακοίνωσε λίγες ώρες αργότερα ότι θα προσφέρει 120 εκατομμύρια δολάρια “για να βοηθήσει χώρες με χαμηλό εισόδημα να έχουν πρόσβαση στο νέο χάπι για τον Covid-19”.

Πριν σας αφήσουμε, να πούμε και δυο λόγια για το γάμο της 25χρονης Τζένιφερ Γκέιτς. Κατ’ αρχάς, το μυστήριο τελέστηκε στη φάρμα της νύφης (αξίας 15.82 εκατομμυρίων δολαρίων -της την αγόρασε ο πατέρας της, το 2018) στη Νέα Υόρκη. Ο γαμπρός λέγεται Νάγιελ Νάσαρ, είναι 30 χρόνων, ιππέας και γνώρισε την νυν σύζυγο του σε εκδήλωση ιππασίας -στην οποία μετείχε και η Τζένιφερ. Η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική, το 2019 και το συνέχισαν από εκεί.

Οι γονείς του Νάγιελ είναι από την Αίγυπτο (είναι ιδιοκτήτες αρχιτεκτονικής εταιρίας που συνεργάζεται με εταιρίες όπως η JW Marriot, η Mercedes Benz και η Citigroup). Εκείνος γεννήθηκε στο Σικάγο, μεγάλωσε στο Κουβέιτ και το 2009 επέστρεψε στην Καλιφόρνια. Πήρε πτυχίο οικονομικών από το Stanford, από όπου πήρε πτυχίο βιολογίας η Τζένιφερ, η οποία συνέχισε με σπουδές ιατρικής. Μαζί έχουν την ευθύνη των Evergate Stables. Ο Νάγιελ έχει ουκ ολίγες διακρίσεις, ενώ έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της Αιγύπτου στους αγώνες ιππασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, μετά 61 χρόνια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα