Η Μέγκαν Μαρκλ “σπάει” το πρωτόκολλο: Αυτός δεν θα είναι ένας κλασικός βασιλικός γάμος

Η Μέγκαν Μαρκλ “σπάει” το πρωτόκολλο: Αυτός δεν θα είναι ένας κλασικός βασιλικός γάμος
Η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της AP

Είθισται κάθε γάμος να γίνεται όπως τον επιθυμεί η μεγάλη "πρωταγωνίστρια" της ημέρας, η νύφη. Στην περίπτωση ενός βασιλικού γάμου ωστόσο τα πράγματα είναι πιο "σφιχτά" λόγω αυστηρού πρωτοκόλλου. Η Μέγκαν Μαρκλ έρχεται να ανατρέψει κάποιους από αυτούς τους κανόνες, δείχνοντας ότι δεν θα είναι μια απαρατήρητη σύζυγος δίπλα στον πρίγκιπά της.

Μετά το “σίριαλ” δίχως τέλος για το ποιός θα την συνοδέψει στην εκκλησία, η πρώην ηθοποιός και στο εξής Δούκισσα του Έσσεξ, ετοιμάζεται μια μεγάλη ανατροπή στο γάμο της, σπάζοντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο: Θα εισέλθει μόνη της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ύστερα από μία σειρά από παλινωδίες για το αν θα παραστεί τελικά ή όχι ο πατέρας της για να την παραδώσει στο Χάρι, το χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί άλλαξε δραματικά τα πλάνα της μελλόνυμφης. Ο πεθερός Κάρολος έσπευσε να βοηθήσει – και να περιορίσει τη ζημιά που έγινε στα media από τις αποκαλύψεις για την οικογένεια της νύφης – λέγοντας ότι θα είναι αυτός που θα σταθεί στο πλευρό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ άδραξε την ευκαιρία για να κάνει την μεγάλη “δήλωση” της παρουσίας της και μάλιστα με έντονη φεμινιστική χροιά, στο κλίμα της εποχής. Θα διαβεί την πόρτα της εκκλησίας ολομόναχη! Κερδίζοντας αυτομάτως αποκλειστικά όλα τα βλέμματα, τα φλας και τα τηλεοπτικά πλάνα. Αφού κάνει τα πρώτα της βήματα, δείχνοντας ότι παρά τα όσα της έχουν καταλογίσει δεν “φοβάται” τα media και τη νέα οικογένεια, στη συνέχεια θα την πλαισιώσουν τα παρανυμφάκια, μεταξύ των οποίων τα πριγκιπόπουλα Γεώργιος και Σάρλοτ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος θα την αναμένει σε συγκεκριμένο σημείο του διαδρόμου, εκεί όπου θα βρίσκεται όλη η βασιλική οικογένεια, προκειμένου στην πράξη να την “καλωσορίσει” και στη συνέχεια θα την παραδώσει στο Χάρι…. ακολουθώντας την, σε μία ακόμη ανατροπή του πρωτοκόλλου.

Η τελετή θα γίνει με τα κείμενα να έχουν προσαρμοστεί στην καθομιλουμένη γλώσσα για πρώτη φορά, η Μέγκαν δεν θα δηλώσει “υποταγή” στο Χάρι (ακολουθώντας το παράδειγμα της Νταϊάνα και της Κέιτ), το ζεύγος θα ανταλλάξει όρκους “αμερικανικού τύπου”, ενώ ανάμεσα στην μουσική υπόκρουση της τελετής θα ακουστεί και το “Stand by Me”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα