Η Παλαιστίνη κατηγορεί το Ισραήλ για δολοφονίες έξι ανήλικων Παλαιστίνιων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ  ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΤΟΥΣ(PHASMA/M.KARAGIANNIS)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΤΟΥΣ(PHASMA/M.KARAGIANNIS) PHASMA

Συνεχίζει να σκοτώνει εν ψυχρώ Παλαιστινιακά παιδιά στα κατεχόμενα Εδάφη το Ισραήλ, υποστηρίζει η Παλαιστίνη. Τι αναφέρει ο Πρέσβης του κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα για το περιστατικό

"Το Ισραήλ συνεχίζει να σκοτώνει εν ψυχρώ Παλαιστινιακά παιδιά στα κατεχόμενα Εδάφη του Κράτους της Παλαιστίνης το τελευταίο 24 ωρών" σημειώνει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το κείμενο, ο Εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κράτους της Παλαιστίνης Γιουσέφ Αλ - Μαχμούτ κατηγορεί το Ισραήλ για « Σκόπιμη» δολοφονία των Παλαιστινίων παιδιών.

Έξι δολοφονίας σε 24 ώρες

Οι Παλαιστίνιοι δίνουν στη δημοσιότητα τα ονόματα έξι παιδιών, κάτω των 18 ετών που όπως σημειώνουν σκοτώθηκαν εν ψυχρώ από Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής.

Αναφέρονται παρακάτω τα ονόματα τους:

1- Kelsar Mohamed Abdel Halim Oweiwi, (17 χρονών κορίτσι ), από τη Χεβρώνα.

2- Naeem Ahmed Youssef Safi, (17 χρονών αγόρι), από το χωριό Ubaydi στη Βηθλεέμ.

3- Nihad Mohammed Raed Waked (15 χρονών αγόρι), από το χωριό Aerqh δυτικά της Τζενίν.

4- Marwan Khaled Fouad Waked, (15 χρόνο αγόρι ), από το χωριό Aerqh δυτικά της Τζενίν.

5&6 Δύο ακόμα παιδιά σκοτώθηκαν πρόσφατα στην κατεχόμενη πόλη της Ιερουσαλήμ των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Πυρ εναντίον νεαρής στη Χεβρώνα

Επιπλέον, η Παλαιστίνη σημειώνει πως στρατιώτες της Ισραηλινής κατοχής άνοιξαν πυρ χθες στο κορίτσι Yasmin Zaru Rashad al - Tamimi ( 21 ετών ), κοντά στο τέμενος Ibrahimi της Χεβρώνα, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό της, και την εγκατέλειψαν με αιμορραγία για έναν διάστημα προτού μεταφερθεί σε Ισραηλινό νοσοκομείο.

Ο Πρέσβης στην Ελλάδα καλεί τις χώρες της Δύσης να πάρουν θέση

Ο Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι δήλωσε: « Οι χώρες σε όλο τον κόσμο και τα Ηνωμένα Έθνη θα πρέπει να αναλάβουν τις νομικές και τις ηθικές τους ευθύνες απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό».

Πρόσθεσε επίσης ότι «αυτά τα συνεχή και διαρκώς αυξανόμενα καθημερινά εγκλήματα απαιτούν από όλους να εργαστούν σε διεθνές επίπεδο παράλληλα: Πρώτον, απαιτείται επείγουσα δράση για την παροχή διεθνούς προστασίας του Παλαιστινιακού λαού που είναι υπό κατοχή στο κατεχόμενο Κράτος της Παλαιστίνης.

Δεύτερον, οι χώρες πρέπει να αναλάβουν τη νομική τους ευθύνη θέτοντας ένα τέλος στην Ισραηλινή κατοχή. Τρίτον, να δικαστούν οι Ισραηλινοί δράστες οι οποίοι έχουν σκοτώσει τους μάρτυρες και τα παιδιά μας μέσω του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παλαιστίνη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

17χρονη Παλαιστίνια νεκρή, μετά από απόπειρα να μαχαιρώσει Ισραηλινό στρατιώτη

SHARE:

24Media Network