Η Σεζέν Ακσού απάντησε στον Ερντογάν: "Δεν θα με σκοτώσεις"

Η Σεζέν Ακσού απάντησε στον Ερντογάν: "Δεν θα με σκοτώσεις"
INSTAGRAM

Η τραγουδίστρια Σεζέν Ακσού, που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγω στίχου για τον Αδάμ και την Εύα, απάντησε σε όσους την επικρίνουν, μεταξύ αυτών και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Τη δική της απάντηση στους συντηρητικούς κύκλους αλλά και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν που την στοχοποίησαν για ένα στίχο τραγουδιού της έδωσε-μέσω του facebook- η Σεζέν Ακσού.

Η ιδιαίτερη δημοφιλής στην Τουρκία τραγουδίστρια επέλεξε να απαντήσει με λίγες διαπιστώσεις και νέους στίχους στους οποίους εκφράζει-εμμέσως και χωρίς να το κατονομάζει- την πίκρα της για τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

"Δεν μπορείς να με σκοτώσει, έχω φωνή και λέξεις" έγραψε, μεταξύ άλλων, η Ακσού η οποία δέχεται διαδικτυακό και όχι μόνο μπούλινγκ για το γεγονός ότι σ' ένα τραγούδι της ο Αδάμ και η Εύα χαρακτηρίζονται "αδαείς".

Μέχρι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ασχολήθηκε με το ζήτημα λέγοντας-χωρίς πάντως να κατονομάσει την τραγουδίστρια- ότι "κανείς δεν μπορεί να προσβάλλει τον προφήτη Αδάμ και αν το κάνει είναι καθήκον μας να του ξεριζώσουμε τη γλώσσα".

Η 68χρονη σήμερα Ακσού τόνισε επίσης: "Γράφω εδώ και 47 χρόνια και θα εξακολουθήσω να γράφω. Οταν λέω εγώ, είμαστε εμείς. Σας ευχαριστώ".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, Ερντογάν
SHARE:

24Media Network