ΗΠΑ: 4 τραυματίες σε περιστατικό πυροβολισμών - Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης.

Επίθεση ενόπλου στο Μίντλετον

Πυροβολισμοί σε κτίριο που φιλοξενεί γραφεία στο Γουισκόνσιν, με άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας αλλά και του FBI.

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν-ευτυχώς όχι θανάσιμα- όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τους σε κτίριο που στεγάζονται γραφεία  στο προάστιο του Μάντισον, Μιντλτον του Γουσικόνσιν των ΗΠΑ.

Ο δράστης τραυματίστηκε επίσης και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα κίνητρά του αλλά και το πώς τραυματίστηκε δεν έχουν διευκρινιστεί.

ADVERTISING

Στο περιστατικό ανταπορκίθηκαν στελέχη της τοπικής αστυνομίας αλλά και του FBI, ενώ τον αριθμό των τραυματιών επιβεβαίωσε σε τοπικά Μέσα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της περιοχής.

ΗΠΑ:  4 τραυματίες σε περιστατικό πυροβολισμών - Σε κρίσιμη κατάσταση ο δράστης.

H αστυνομία του Μιντλτον νωρίτερα, κάλεσε όλους όσοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο να κλειδωθούν και να μείνουν στους χώρους μέχρι νεωτέρας. Τα σχολεία της περιοχής έχουν αποκλειστεί μετά από εντολή της τοπικής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί
Το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 50 οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Οι αστυνομικοί που νωρίτερα είχαν αποκλείσει την περίμετρο του κτιρίου, τώρα προχωρούν στην εκκένωσή του.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Μαρκ Σόμερχάουσερ, μία γυναίκα βγήκε από το κτίριο ουρλιάζοντας πως ήταν "μια συντριπτική απώλεια".

Εργαζόμενοι σε παράπλευρα κτίρια ανέφεραν νωρίτερα ότι είδαν ανθρώπους να τρέχουν έξω από το κτίριο στο οποίο αναφέρθηκαν οι πυροβολισμοί, ενώ ένας αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Wisconsin State Journal τόνισε πως είδε έναν άνδρα με όπλο χειρός να να μπαίνει μέσα στο κτίριο, ενώ οι αστυνομικοί έλαβαν την πρώτη κλήση για το περιστατικό στις 10:25 τοπική ώρα(18:25 ώρα Ελλάδος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network