Ισραήλ: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος Σιμόν Πέρες

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ // ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ .Υποδοχή του Προέδρου του Ισραήλ Σίμον Πέρες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012. Ο Ισραηλινός πρόεδρος παγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.  (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ // ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ .Υποδοχή του Προέδρου του Ισραήλ Σίμον Πέρες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012. Ο Ισραηλινός πρόεδρος παγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ο βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Σιμόν Πέρες, 92 ετών εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και παρουσίασε "αρρυθμία"

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του πρώην προέδρου του Ισραήλ, ο Πέρες ένιωσε πόνους στο στήθος και θα παραμείνει τη νύχτα σε νοσοκομείο του Τελ-Αβίβ για παρακολούθηση αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο πρώην πρόεδρος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, αφού νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες με καρδιολογικά προβλήματα και υποβλήθηκε σε διάνοιξη μιας αρτηρίας.

Στα 92 του, αφού ανέλαβε πολλές φορές την πρωθυπουργία του Ισραήλ και το 2007 εξελέγη πρόεδρος της χώρας, ο Πέρες παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος, μέσω του Κέντρου Πέρες για την Ειρήνη που προωθεί την ειρηνική συνύπαρξη Εβραίων και Αράβων στη Μέση Ανατολή.

SHARE: