Ιταλία: Επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη του και τη σύντροφό της – “Καλύτερα φυλακή, να πεθάνετε μαζί”

Ιταλία: Επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη του και τη σύντροφό της – “Καλύτερα φυλακή, να πεθάνετε μαζί”
Ομόφυλο ζευγάρι (Αρχείο) Getty Images/iStockphoto

Δολοφονική επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε μία 23χρονη και η 39χρονη σύντροφός της στο Σαλέρνο της Ιταλίας, από τον ομοφοβικό πατέρα της πρώτης. Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να ξεφύγουν και τώρα βρίσκονται σε ασφαλές μέρος.

Επίθεση με μαχαίρι από τον πατέρα της δέχθηκε μία 23χρονη και η 39χρονη σύντροφός της στο Σαλέρνο της Ιταλίας, καθώς ο ίδιος δεν συμφωνούσε με τη σχέση τους.

Η οικογένεια είχε εκφράσει αντιρρήσεις μετά το coming out της κόρης, υιοθετώντας μία εχθρική στάση, ωστόσο οι σχέσεις τους δεν είχαν διαρραγεί πλήρως.

Η σχέση της 23χρονης με την 39χρονη μετρά πάνω από έναν χρόνο και κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος οι γονείς της πρώτης είχαν την ευκαιρία να τις ζήσουν μαζί, με την υπόσχεση πως θα προσπαθήσουν να τις αποδεχθούν, αλλά η στάση τους δεν άλλαξε, όπως αποδείχθηκε τουλάχιστον στην περίπτωση του πατέρα.

Όπως αναφέρει η 23χρονη στην Corriere della Sera, ανά περιόδους της έκανε ερωτήσεις όπως: «Δεν σου προκαλεί αηδία να τη φιλάς;», «Δεν σου προκαλεί αηδία να είσαι με μία γυναίκα;».

Το βράδυ της 6ης Αυγούστου ο πατέρας της κάλεσε την κοπέλα της κόρης του για ένα ποτό. Αλλά, η 23χρονη αποφάσισε να τους παρακολουθήσει, λόγω ενός σχολίου που είχε κάνει νωρίτερα ο πατέρας της. «Θέλω να κάνω 30 χρόνια φυλακή, το προτιμώ», είχε αναφέρει.

Όταν επέστρεψαν από το μπαρ, εκείνος φαινόταν μεθυσμένος. Η 23χρονη πήγε να αγκαλιάσει τη σύντροφό της και τότε ο πατέρας επιχείρησε να μαχαιρώσει την 39χρονη, φωνάζοντας: «Καλύτερα 30 χρόνια φυλακή, να πεθάνετε μαζί».

Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να ξεφύγουν και πήγαν άμεσα στην αστυνομία για να καταγγείλουν το περιστατικό. Οι δυο τους τώρα βρίσκονται σε ασφαλές μέρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα